IT Health Check

Meedenken, anticiperen en adviseren.

Meten is weten – met een data (storage, archief, back-up) assessment. iFactory gaat graag met u het gesprek aan over uw storage infrastructuur. Door middel van een korte assessment (o.a. via logfiles) inventariseren wij uw omgeving. De volgende thema’s zullen in dat geval naar voren komen: performance, efficiëntie, (toekomstige)capaciteit, workloads, gebruik per disk groep.

Vervolgens analyseren en verwerken wij deze gegevens in een heldere rapportage die wij samen met u doorlopen. Waar nodig geven wij u aanbevelingen ten behoeve van storage infrastructuur knelpunten, optimalisatie en toekomstige groei. Zo helpen wij u te zorgen dat uw ICT infrastructuur geen geheimen meer voor u kent.

Naast de data assessment, helpen wij u ook graag om server, virtualisatie en applicatie analyses beter te beoordelen. Op basis van dit assessment kunnen wij u inzicht geven in de beschikbare resources ten opzichte van de virtualisatie behoeften. Ook kunnen wij vaststellen of applicaties de gewenste performance leveren en waar mogelijk aandachtsgebieden liggen.

Dit is onze specialist.

Jeroen van Veen

Consultant
“ Spank the cat on a missing mouse driver. ”

Kennisonderwerpen: Virtualisatie, Networking, Desktop Delivery, Cloud Computing en Datacenters

Jeroen is ook: Zen master & wereld reiziger.

Meer over Jeroen van Veen of bekijk ons team