iFactory.

iFactory is een system integrator met een duidelijke visie op ICT.

iFactory richt zich primair op het leveren van hoog beschikbare ICT infrastructuren bij middelgrote ondernemingen. Middels een kennisgedreven team van specialisten bieden wij hoogwaardige services op het gebied van advies, design, implementatie en beheer van ICT infrastructuren inclusief de nodige storage expertise.

Technologieën

Als IT consultancy aanbieder en system integrator maakt iFactory gebruik van ‘proven technologies’ van A-merken zoals Dell/EMC, VMware, Cisco, Dell, RSA en Virtustream. Ons team van IT consultants is in staat om de juiste (combinatie van) technologieën voor uw ICT infrastructuur te selecteren. Bij ICT implementatie projecten en ICT beheer kunt u profiteren van onze diepgaande kennis op het gebied van onder andere: storage, hyper-converged, software-defined, networking, cloud services, back-up, archivering en virtualisatie. Daarnaast biedt iFactory een breed spectrum aan aanvullende IT consultancy services om u volledig te ontzorgen.

Pragmatische aanpak

Kenmerkend voor onze werkwijze is de pragmatische aanpak. Wij laten concreet zien dat onze IT consultancy adviezen in de praktijk altijd werken, middels proefopstellingen op locatie inclusief eigen workloads. Op die manier kunt u uzelf overtuigen van de waarde van onze adviezen en infrastructuur designs. Het beperkt de risico’s en kosten en stelt u in staat om de juiste technologiekeuzes te maken.

IT Consultants

iFactory levert niet alleen waarde in de vorm van geïntegreerde ICT technologieën en werkende ICT oplossingen. Het team van IT consultants en de persoonlijke benadering maken het daadwerkelijke verschil. iFactory medewerkers zijn professioneel, maar bovenal hele aardige mensen. Zij beschikken bovendien over een 24×7 mentaliteit. Het zijn mensen die voor u door het vuur gaan en bereid zijn de extra meters te maken. Is het vrijdag 18:00 uur en is er een calamiteit? Dan kunt u de IT consultants van iFactory gewoon bellen. Ook in het weekend staat ons team met IT consultancy diensten voor u klaar.

Direct efficiënter gaan werken. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN