EXACTHOST

Webhosting

Onze disaster recovery omgeving was alweer 3 jaar oud. We zijn de afgelopen jaren hard gegroeid en daardoor voldeed onze DR omgeving niet meer aan de hoge kwaliteitseisen die door Exacthost gesteld worden. De wat oudere fallback EMC VNX systemen waren dus aan vervanging toe. Bovendien hadden wij meer opslagruimte nodig om ook nieuwe klanten te voorzien van 200% redundantie.

Project
  • Inventariseren omgeving
  • Vervangen EMC VNX
  • Voorstel vervangen DR omgeving

Voor dit project zijn we in contact gekomen met iFactory. Er was vrijwel direct een ‘klik’. Dat voelde uiteraard heel goed. De keuze voor iFactory was een eenvoudige. Ze komen hun gemaakte afspraken (vlekkeloos) na, ondernemen waar nodig proactief actie en werken erg snel.

iFactory heeft onze oude omgeving eerst uitvoerig geïnventariseerd en is daarna met een voorstel gekomen om de DR omgeving volledig te vervangen met nieuwere en snellere systemen. Alles bij elkaar is de samenwerking met iFactory ons uitstekend bevallen. Na 7 magere jaren met EMC partners, hebben wij eindelijk de juiste partner gevonden die meedenkt, snel schakelt en proactief actie onderneemt.

Branche: Diensten: Website:
Internet service provider Webhosting www.exacthost.nl

 

EXACTHOST

ExactHost is een internationaal toonaangevend webhostingbedrijf. Met vestigingen in Nederland, België en Turkije beschikken wij over ruime ervaring om u van de beste service te voorzien.

ExactHost bestaat sinds 2002 en beheert meer dan 25.000 domeinen, 8.000 websites en 500 servers. In de afgelopen tien jaar hebben wij ons ontwikkeld tot experts op hostinggebied. Dit vertaalt zich in de hoogst betrouwbare internetdienstverlening. ExactHost is bovendien 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Meer referenties

FN steel
TNT Innight
ROC Nijmegen