ROC Nijmegen

Onderwijs

iFactory is onze leverancier in hardware infrastructuur. We hebben een beginnende relatie met iFactory en hebben nog niet heel veel zaken gedaan. Toch merk je hier weinig van in de behandeling die wij krijgen.

Waarom iFactory?
  • Vlotte communicatie
  • Altijd passende oplossing
  • Snelle levering

Na een telefoontje in het weekend laat de accountmanager direct van zich horen wat het probleem was. Wellicht valt er iets te verdienen maar dit geeft wel aan dat de klant-leverancier relatie belangrijk is. Wat dat betreft positioneer ik iFactory als een betrouwbare partner die gebruikte hardware kan leveren tegen nieuwe condities.

Ik heb met verschillende partijen zaken gedaan die refurbished hardware leveren in een huur oplossing. Maar iFactory is wat mij betreft de prettigste partij om zaken mee te doen. Dit komt door de vlotte communicatie zowel per mail als telefoon, altijd een passende oplossing geven en de snelle levering.

Branche: Diensten: Website:
Scholengemeenschap Onderwijs www.roc-nijmegen.nl
ROC Nijmegen
ROC Nijmegen is een Regionaal Opleidingen Centrum. Bij ons kun je een opleiding volgen in het middelbare beroepsonderwijs of in de volwasseneneducatie. Voor bedrijven en instellingen verzorgen we contractonderwijs. Bij ROC Nijmegen studeren meer dan 9.500 studenten. We hebben ongeveer 950 medewerkers. Ongeveer 40% van de mensen in Nederland volgt een opleiding aan een van de tientallen roc’s of heeft dat gedaan.

Meer referenties

FN steel
Exacthostbw
TNT Innight